nyestlogga20150703.jpg

Protokoll Blattnicksele Intresseförening

2009-05-18

 

 

Närvarande: Tuula Halonen  Brännlund, Joakim Alenius, Nilanie Önnerlöv, Nicklas Forsgren, Jesper Sjöberg, Lage Byström, Fredrik Forsgren, Annelie Gunnarsson, Deborah Lunder, Mattias Nilsson, Björn Alenius och Elisabeth Efraimsson

 

Plats: Campingen

 

 

 1. Ordförande Lage öppnade mötet.
 2. Sekreterare Elisabeth
 3. Björn:  Poolen öppnas den 20090613. Erbjudande om att köpa säsongskort, familj 500kr (ordinarie 600kr), enskilt 250kr(ordinarie 300kr)
 4. Samma dag anordnas även Gäddfestival, fisketävling som pågår från kl 09,00-15,00. Barntävling upp till 13år mellan 09.00-12.00.  Tävlingen avbryts för lunch och prisutdelning till de yngre, efter lunchen fortsätter tävlingen för de äldre. Pris för deltagande 100kr  (50kr fiskekort/50kr anmälningsavgift). Sista anmälningsdag 2009-06-09 till Jesper och Nicklas.

  Festkommittén tillsammans med Lage och Björn ansvarar för annonsering av dagen i både Sorseleaktuellt och Storumanbladet, affischer kommer att anslås. Priser ordnar festkommittén tillsammans med Fredrik och Deborah.

  Maten ansvarar Björn för. Björn önskar att någon skulle kunna baka mjukbröd i bagarstugan den dagen för att användas till lunchen, som skulle kunna vara souvas, kebab mm. Några namn kom upp tillförslag, Björn frågar.

  På kvällen  kommer Campingen att hålla öppet för samvaror, grillning och fiskehistorieberättelser för de som vill. Medtag eget för grillning.
 5. 2009-06-27,  Intresseföreningen tillsammans med Björn ordnar ”förfest” inför Dansgalan i Storuman. Buss och mat 200kr. Maten intas på campingen där även pubservering kommer att hållas, de som inte vill åka till Storuman är naturligtvis också välkomna. Föranmälan inför denna kväll.

  Lage ordnar affischer till anslagstavlan, hemsidan och affären, Annelie kolla busspriser. Anmälan till Fredrik Forsgren. Musikunderhållning under maten, Deborah kollar med Jens.
 6. Björn kommer att kontakta Jonas Edvardsson angående hemsida för campingen.
 7. Beachvolleyplanen kommer att fixas till, Lage pratar med Nicklas Sjöberg om bortforslande av sanden, Björn ordnar med ny sand i samråd med Mattias Bäcklund.
 8. Tennisplanen, Nicklas Forsgren får i uppdrag att nätet kommer på plats, vi beslöt att tennisplanen hålles olåst så att de som vill spela kan göra det när de vill. Björn får själv bestämma hur han vill göra med campinggäster som vill spela.
 9. Musikcafé den 2009-05-31, ansvariga för den är fritteföreningen.
 10. Förslag har inkommit om att ha en Finuldag vid poolen, styrelse var positiv till detta förslaget bollades tillbaka till förslagsgivaren om mera information.
 11. Fontänen i avan mellan affären och campingen ska sjösättas i sommar, Lage pratar med Nicklas Sjöberg som får kontakta Stefan Bäcklund om detta.
 12. Nytt möte 20060610. kl 19.00 Campingen
 13. Elisabeth kollar priser på penséer för plantering i båtarna, kontaktar sedan Annelie, Deborah och Tuula för plantering.
 14. Ordförande tackar för visat intresse och förklarar mötet avslutat.

 

 

 

 

 

Vid protokollet                                                                Justerare

 

Elisabeth Efraimsson                                                      Annelie Gunnarsson